Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Τετράχρονος έπεσε στα χέρια γορίλα σε ζωολογικό κήπο | Τον άρπαξε και τον έσυρε (video)

banner roots

Τετράχρονος έπεσε στα χέρια γορίλα σε ζωολογικό κήπο | Τον άρπαξε και τον έσυρε (video)
29.05.2016 | 10:38

Τετράχρονος έπεσε στα χέρια γορίλα σε ζωολογικό κήπο | Τον άρπαξε και τον έσυρε (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Σε θρίλερ εξελίχθηκε μία βόλτα στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι, όταν ένας τετράχρονος έπεσε μέσα στον χώρο φιλοξενίας ενός γορίλα.

Το αγοράκι σκαρφάλωσε στα κάγκελα και έπεσε στον χώρο, ενώ το ζώο το άρπαξε στα χέρια του και τον έσυρε. Για να σώσουν τελικά το παιδί, οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου πυροβόλησαν τον βάρους 180 αρσενικό γορίλα, καθώς θεώρησαν ότι κινδύνευε η ζωή του τετράχρονου.

Η περιπέτεια του παιδιού κράτησε σχεδόν δέκα λεπτά, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για την κατάστασή του, αλλά θεωρείται ότι θα αναρρώσει.

«Κάναμε μία δύσκολη, αλλά σωστή επιλογή, γιατί σώθηκε η ζωή του παιδιού. Θα μπορούσε να εξελιχθεί άσχημα η κατάσταση», είπε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, ο οποίος πρόσθεσε ότι ένα ηρεμιστικό δεν θα είχε την απαιτούμενη γρήγορη επίδραση.

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό το τραγικό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γορίλα που ανήκει σε απειλούμενο είδος., πρόσθεσε ο ίδιος. Στον χώρο βρίσκονταν δύο ακόμη γορίλες, θηλυκοί, που δεν πλησίασαν το παιδί.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel