Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Από τους Μνημονιομάχους… στους Μνημονιολάτρες

banner roots

Από τους Μνημονιομάχους… στους Μνημονιολάτρες
20.11.2016 | 13:36

Από τους Μνημονιομάχους… στους Μνημονιολάτρες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας

Η τηλεόραση έχει πλέον εξελιχθεί σε πεδίο αντιπαράθεσης πολιτικής αλητείας των ειδικών στελεχών των πολιτικών κομμάτων της  χώρας, τα οποία φαίνεται ότι στο κυνήγι της  εξουσίας έχουν πάθει πολιτική σύγχυση… και πολιτικό παραλήρημα.

Έτσι πότε είναι μνημονιακοί και πότε είναι αντιμνημονιακοι, χωρίς σοβαρότητα και πολιτική ηθική, με κανόνες πεζοδρομίου και χορεύουν με το σκοπό τον οποίο δίνουν οι δανειστές μας. Επομένως λόγω μεταλλάξεων της υπό επιτήρηση από τους εταίρους μας κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας , παρατηρούμε παρανοϊκά φαινόμενα ανύπαρκτης ιδεολογίας όπου οι μνημονιομάχοι γίνονται όλοι μαζί μνημονιολατρες ενώ το μεγαλύτερο μέρος του λαού βασανίζεται ζει με λιτότητα και ανεργία για να συναντήσουμε... κάποτε την ανάπτυξη ,με το γνωστό παραμύθι. Πρέπει να έχουμε πολιτική σταθερότητα χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές ανταγωνιστικότητα στους μισθούς για να έλθουν επενδύτες... Τέλος τα άκρα στην Ευρώπη, δεξιά και αριστερά να είναι πλέον τα μόνα σημεία όπως και εις τη δημοκρατία μας κατά των μνημονίων και κυρίως κατά της λιτότητας και της ανεργίας των πολλών και της ευημερίας των ολίγων!

Ζούμε σε μια εποχή όπου στη κοινωνίας μας δεν υπάρχει όραμα, ελπίδα, δεν υπάρχουν βασικά άνθρωποι, αλλά δίποδα ζώα, όπως λένε οι πολιτικοί μας, ότι μας ταΐζουν σανό με κουτόχορτο, πότε ο ένας και πότε άλλος,από τα κόμματα ηγεσίας και επιπλέον διαφθείρουν τις προσωπικότητες των νέων και απαξιώνουν τους συνταξιούχους ενώ ξεφτιλίζουν την πολιτική μας συνείδηση ,ιδεολογία και την ατομική μας αξιοπρέπεια, με μια ελευθερία φτώχειας, εξαθλίωσης, δυστυχίας και εθνική κατάθλιψη. Κανένας δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος πατριώτης μέσα από την ανόητη περιθωριακή πολιτική καθημερινή ενημέρωση της τηλεόρασης και των πολιτικών. Που είναι επιτελούς το Ε Σ Ρ!!! Τέλος μας ταΐζουν σανό, ενώ οι πολιτικοί μας έχουν χρυσές μασέλες και τρώνε... και του πουλιού το γάλα... όπως με λαϊκή σοφία λέει ο λαός μας.

Τώρα πια μας έχουν αποβλακώσει με τη διατροφή της ανέχειας, άλλα το σημαντικότερο με τα τηλεοπτικά διαφθορεία, μέσα από όλους τους τομείς της δήθεν πολιτικής ενημέρωσης ,διασκέδασης, ψυχαγωγίας και παιδείας. Η παραγωγή λέξεων και εκφράσεων πολιτικής αλαζονείας και κυρίως της πολιτικής και οικονομικής ορολογίας, νομολογίας και της απόλυτης αοριστολογίας, είναι σε περίοδο... πολιτικού οργασμού ,στα όρια παθολογικής πολιτικής πολυλογίας, ώστε το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να πείσει το λαό χρησιμοποιεί τις δυσνόητες και ακαταλαβίστικες λέξεις και λεκτικά δεν ομιλεί άλλα γαβγίζει οδηγούμενο σε παρακμή, διαφθορά και μηδενισμό του πολιτικού διαλόγου, από τον οποίο πολιτικό λόγο απορρέει μίσος περιφρόνηση απαξίωση ξεκατίνιασμα μεταξύ των πολιτικών ντελάληδων πρωί μεσημέρι βράδυ με τα ίδια πολιτικά φρόκαλα τα οποία περιφέρονται χωρίς ντροπή στα τηλεοπτικά διαφθορεία για να τσακώνονται όχι για εμάς αλλά για το κόμμα τους... δίνοντας αναφορά σε παντογνώστες διαβασμένους και αδιάβαστους δημοσιογράφους, ενώ την λύση έχουν πάντα οι ειδικοί πολιτικοί αναλυτές όλων των κατηγοριών από τις συντάξεις, εργασιακό, προσφυγικό, δάνεια, και μελλοντολόγους της μνηνονιακής πολιτικής για όλα τα προβλήματα της διαλυμένης χώρας μας, ενώ θέλουμε να μας χαρίσουν το χρέος και του ζητούν αυτοί που το έφεραν το σπατάλησαν και χρέωσαν πολλές γενεές του λαού μας...

Ο πολιτικός λόγος κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι μόνο φιλοκατήγορος είναι παιδαριώδης δημαγωγικός χωρίς πρόγραμμα λόγος, εχθρικός και της ελάσσονος αντιπολίτευσης ενωτικός για τη σωτηρία της χώρας... όλοι μαζί... έτσι και τα μικρο κόμματα της αντιπολίτευσης της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας κινούνται στα όρια της υποτέλειας και της παρακμής του πολιτικού λογού και έργου, με γνώμονα την καρέκλα της Βουλής και των τηλεπαραθυρων.

Ζούμε εποχές του απόλυτου ερμαφροδιτισμού της πολιτικής όπου η πολιτική ιδεολογία οι πολιτικές μεταγραφές και η αλαζονεία των πολιτικών μας είναι για το ατομικό συμφέρον, το χρήμα και την εξουσία... και για τον άλλο αιώνα η ευημερία για το λαό.

Νοέμβριος 2016

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το