Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Κοινοβούλιο με Σούργελα και πολιτικά φρόκαλα

banner roots

Κοινοβούλιο με Σούργελα και πολιτικά  φρόκαλα
26.05.2016 | 10:38

Κοινοβούλιο με Σούργελα και πολιτικά φρόκαλα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Μπαβέας

Έπρεπε να ακούσω τον μεταρρυθμιστή νέο φιλελεύθερο και από παρθενογένεση προερχόμενο κ. Μητσοτάκη για να καταλάβω επιτελούς απόψε ότι αυτός που με κατέστρεψε έμενα και την οικογένεια μου και ολόκληρη την Ελλάδα είναι ο άχρηστος ο ψεύτης, ο ανίκανος ο απατεώνας ο αδίστακτος, ο τυχοδιώκτης ο λαϊκιστής Τσιπρας οποίος ξεπουλάει και δεσμεύει την άλλη μίση χώρα στους τοκογλύφους εταίρους δανειστές μας, αυτή την οποία άφησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλ πουλάει όπως λένε οι νέο ΠΑΣΟΚΟΙ τα ασημικά, γιατί τα χρυσαφικά φαίνεται ότι πουληθήκαν από αυτούς και τη ΝΔ.

Τώρα μέσα σε μια μεταλλαγμένη δημοκρατία τσακώνονται με πεθαμένους τους πολίτες ,και ανταγωνίζονται ποιος θα κάνει πολλές μεταρρυθμίσεις και θα φέρει τη ανάπτυξη η οποία με τέτοια ανεργία και τέτοια πολιτική δεν έρχεται ούτε τη δευτέρα παρουσία, γιατί το μόνο που μας λένε είναι υπομονή γιατί έρχεται πάλι καταστροφή Φωνάζουν μόνο !! Ποιος είναι πιο καλός στη πολιτική της οικονομίας και την ατελείωτη ακαταλαβίστικη πολιτική Μπουρδολογία της μνημονιακης σκλαβιάς.

Εγώ όμως και εκατομμύρια άλλοι έχουν καταστραφεί. Τα επιχειρήματα της αντιπαράθεσης είναι παιδαριώδη, είναι τραγικά, τα οποία προκαλούν διχασμό προκαλούν πανικό, ανοησία, φόβο, καταστροφή σε παρανοϊκό περιβάλλον και χωρίς διόδους επικοινωνίας, συναίνεσης και συνεννόησης γιατί δεν εκπέμπουν δημοκρατία, ώστε κάθε αντιπαράθεση να είναι χωρίς σοβαρή πολιτική κριτική.

Όλο τα ίδια και τα ίδια λένε, σαν παπαγαλάκια στη βουλή και την τηλεόραση, λένε σαν κομμένα κεφάλια οι πρώτοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν ολοκλήρωσαν την Αξιολόγηση και δεν τους άφησαν να μας βγάλουν από τα μνημόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ θα έσκιζαν το μνημόνιο.

Εμείς όμως οι πολίτες είμαστε στη δυστυχία χωρίς ελπίδα αφού δεν ανήκουμε στην μεγάλη προνομιούχο κατηγορία των φοροφυγάδων Απλώς υπάρχουν τώρα δυο αρχηγοί του δικομματισμού με υπερτροφικό εγωισμό και κομματικές αρρωστημένες προσωπικότητες, όπου τα ψέματα προηγούνται της αληθείας και της αξιοπρέπειας, ενώ το κοινοβούλιο γίνεται συνέχεια πιο προβληματικό.

Τώρα μετά τα δολοφονικά πολύ νομοσχέδια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, έχουμε απασφαλισμένα πιο σκληρά και μολυσματικά για τον άνθρωπο και τη ζωή του, άλλα τα οποία είναι τα ίδια πακέτα μέτρων πυρηνικού τύπου ,φονικά, πολύ νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και επομένως όπως λέει η αντιπολίτευση έρχεται η καταστροφή του κόσμου, η συντέλεια του Ελληνικού γένους έτσι ώστε αλληλό κατηγορούνται, ως προδότες δωσίλογοι απατεώνες και σωτήρες πατριώτες, τραμπούκοι, τυχοδιώκτες σκηψομεσάκιδες θεσιθήρες ξενόδουλοι και ότι άλλο έχει να πει το κάθε αρρωστημένο ψυχικά πολιτικό φρόκαλο και σούργελο που στέλνει ο κυρίαρχος λαός στο κοινοβούλιο, από τους οποίους μερικοί είναι κοινοβουλευτικοί δικτατορίσκοι, παρανοϊκού τύπου, κυρίως επώνυμοι και πολλοί είναι πολιτικοί βρικόλακες στα έδρανα, και δήθεν σοβαροί πολιτικοί, έτσι ώστε το λεξιλόγιο της πολιτικής υβρεολογίας κακοήθειας, δημαγωγίας, λαϊκισμού και πεζοδρομίου έχει πλέον εξαντληθεί και όλοι μαζί ντρέπονται για την πολιτική παρακμή τους.
Τέλος αυτός ο τυχοδιώκτης, ο αγράμματος, ο ανίκανος, ψεύτης πρωθυπουργός παρέδωσε τα πάντα, ενώ η ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑ εμένα με διέλυσαν έκαναν την σύνταξη 60% μικρότερη, έβαλαν φόρους φόρους και τα αγαθά επιβίωσης πήγαν στα ύψη ,στερώντας μου μια αξιοπρεπή διαβίωση στα γεράματα μου. Τι να περιμένω από ποιον? Νομίζει ο Αρχηγός της ΝΔ ότι είναι απεσταλμένος από το θεό και θέλει να μας ξανά σώσει ,μέσα στα ερείπια των ερειπίων? Πάντως η ΝΔ με παρελθόν και διαπλεκόμενους δεξιό σοσιαλιστές προηγείται του ΣΥΡΙΖΑαριστερόκαπιταλιστήστη μνημονιακή κώλο τούμπα, έτσι και οι δυο είναι Μνημονιακοί και οι δυο είναι υποτακτικοί, εθελόδουλοι των δανειστών, κάνοντας την χώρα προτεκτοράτο -αποικία και μαζί, μας έχουν παραδώσει στους δανειστές, ο καθένας με την πολιτική του, παρέδωσε την εθνική μας αξιοπρέπεια και την εθνική μας κυριαρχία στους εταίρους και διεθνείς τοκογλύφους, βασανίζοντας τους πολίτες μέσα στη φτώχεια και τη δυστυχία χωρίς προοπτική.

Τώρα δεν κάνουν πολιτική μόνο Βρίζουν και γαβγίζουν με τους βουλευτές ανδρείκελα οι οποίοι χειροκροτούν ή φωνασκούν σαν ψυχοπαθείς και κάνουν το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ χώρο γελοίο, ένα χώρο πολιτικής αλητείας ο οποίος προσβάλει και τους αλήτες.

Τέλος έχουμε άλλους πολιτικούς αρχηγούς μπαλαντέρ χωρίς ιδεολογία που κινούνται μεταξύ των άκρων και όλοι μαζί είναι προοδευτικοί και πολύ ΚΕΝΤΡΟ και για να σώσουν τη καρέκλα και τη χώρα , θέλουν κυβέρνηση εθνικού σκοπού για το καλό της πατρίδας.

Έχουν ξεφτιλίσει το κοινοβούλιο γιατί το ψέματα η υποκρισία και η πολιτική ψεμματολογία και αλαζονεία ,έχει εξαφανίσει την αλήθεια στο χώρο της Δημοκρατίας ,έτσι ώστε να προσβάλουν ακόμα τις παιδικές αλάνες και παιδικές χάρες Έχει χαθεί ο αυτοσεβασμός και η πολιτική αξιοπρέπεια από τους περισσοτέρους, η οποία είναι κάτωθεν του μηδενός Έτσι παράγουν πολιτικό, κομματικό και προσωπικό μίσος και οδηγούν την πολιτική στα θεμέλια του διχασμού.
Τέλος στις περισσότερες ολομέλειες το μόνο που παράγουν είναι ξεφτίλα και ντροπή λέξη που λέγετε κατά κόρον ΄΄το δεν ντρέπεστε ΄'' πάει σύννεφο που λέει ο λαός μας ενώ δεν χρειάζεται να συναντιόνται γιατί δεν μιλούν ,δεν διαλέγονται, άλλα καυγαδίζουν κανιβαλίζουν ξεφτιλίζονται και γιατί η εξουσία παράγει εκτός από φράγκα παράγει μίσος, κακία, αναίδεια, θρασύτητα, λαϊκισμό δημαγωγία και ψέματα των ψεμάτων, δεν μπορούν συμφωνήσουν, η δημοκρατία είναι ελευθερία, διάλογος και σεβασμός, ο δημοκρατικός διάλογος τώρα είναι χωρίς περιεχόμενο είναι μόνο παρελθόν και δεν έχει μέλλον είναι χωρίς προτάσει και με πρωτάκουστες βρισιές κάνουν διαγωνισμό ποιος θα πει την μεγαλύτερη μ..... εάν δεν παθαίνουν ονειρώξεις όπως είπε κάποια.

Είναι εικόνες πολιτικής παρακμής και υποβάθμιση της ποιότητας των πολιτικών οι οποίοι έχουν παραδοθεί στη σκληρή γεμάτη εκβιασμούς σχέση δανειστή και δανειζόμενου που κυριαρχεί και στη ζωή των πολιτών.

Εμείς είμαστε καλοί, είμαστε πιο πατριώτες, εσείς είστε προδότες πουλημένοι γερμανοτσιλιαδες δωσίλογοι διαπλεκόμενοι.
Δεν συμφωνούν σε τίποτα και έτσι από αύριο η χώρα πεθαίνει έρχεται καταστροφή. Ο ένας λέει άσπρο και ο άλλος λέει μαύρο και αυτοί η ΠΑΣΟΚ -ΝΔ που διέλυσαν την κοινωνία και εμένα προσωπικά, με εξοργίζουν που δεν αφήνουν τους άλλους που μας '' παρέδωσαν ''να διαλύσουν και την υπόλοιπη χώρα που αυτοί δεν διαλύσαν και όχι μόνο για 100 χρόνια θα ζούμε στη σκλαβιά, άλλα το χειρότερο θα ζούμε συνέχεια με δανεικά και με δανεικά πληρώνουμε τα δανεικά.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel