Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Ο Πατριωτισμός γεμίζει τσέπες

banner roots

Ο  Πατριωτισμός γεμίζει  τσέπες
04.05.2015 | 11:28

Ο Πατριωτισμός γεμίζει τσέπες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας
Στη μεταλλαγμένη Ευρωπαϊκή Δημοκρατία της Ευρωζώνης , φαίνεται ότι οι ιδεολογίες και ο πατριωτισμός ,ακολουθούν την πολύ θεωρητική θεματολογία της ένωσης, όπου οι κοινωνίες αποτελούνται από Ευρώ ,και όχι από ανθρώπους και ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνονται για το καλό της πατρίδας και των πολιτών με εντολή και υπόδειξη των εταίρων δανειστών μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για αλληλεγγύη, για κοινωνική δικαιοσύνη και για την ευημερία των λαών.

Τέλος πρέπει να εκφράζεται η ετυμηγορία του λάου με κυβέρνηση η οποία ιδεολογικά θα ακολουθεί μέσα από δήθεν διαπραγματεύσεις, την ευρωπαϊκή πολιτική, ιδεολογία με συγκεκριμένα μέτρα και οικονομικά προγράμματα σχεδόν πάντα δανειζόμενη ή με επιδοτούμενη εργασία.

Πρέπει να ακολουθούμε μια ενιαία επιβαλλόμενη ευρωπαϊκή πολιτική έτσι ώστε να θεωρείς ότι ζούμε σε αποικιακά πρότυπα ,ή σε μια οικονομική δικτατορία με εκβιασμούς απειλές στο όνομα της οικονομίας, του δανεισμού, του κέρδους και της διεθνούς της τοκογλυφίας, ενώ σου δημιουργούν την εντύπωση, ότι εκλογές δεν πρέπει να γίνονται, διότι το Πειραματικό ευρωπαϊκό μοντέλο της χώρας μας, δεν πρέπει να έχει κομματική πολυφωνία με διαφορετικό πολιτικό διάλογο, άλλα για το καλό της πατρίδας να έχει μια ενιαία τεχνοκρατική δήθεν πολυκομματική κυβέρνηση, ώστε να υπακούει και να χρηματοδοτείται δανειζόμενη, χωρίς το φόβο χρεοκοπίας, από τους εταίρους δανειστές μας και το Δ.Ν.Τ.

Είναι γνωστό ότι επιβιώνουμε με δανεικά με αυστηρή λιτότητα, ενώ πρέπει να προσελκύσουμε επενδύτες, οι οποίοι θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας να κάνουμε εξαγώγιμη παραγωγή και ανάπτυξη και θα πρέπει να έχουμε σταθερό πολιτικό σύστημα ,και όλα αυτά τα λένε αυτοί οι οποίοι εξαθλίωσαν το 80% των πολιτών.

Όλες αυτές τις πολιτικές ιδεολογίες και όλα αυτά τα πιστεύουν και τα ισχυρίζονται πατριώτες πολίτικοι και πολιτικάντηδες στην τηλεοπτική πρωινή κυριακάτικη βουλή οι οποίοι κυβέρνησαν και μας κυβερνούν και για το καλό της πατρίδας και στο όνομα του πατριωτισμού δηλώνουν δημόσια ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στη χώρα τους την οποία μάλιστα κυβερνούν και τα στέλνουν για ασφάλεια έξω όπως και πολλοί ανώνυμοι και επώνυμοι αξιωματούχοι, υπουργοί, πολίτες και πολιτικοί νόμιμα ή παράνομα ή με νομιμοφανή φοροδιαφυγή τα ασφαλίζουν στο εξωτερικό πάλι για το καλό της πατρίδας δημιουργώντας τις περίφημες λίστες φτωχών άλλα πλούσιων πολιτών.

Αρκετοί πατριώτες πολιτικοί οι οποίοι μας κυβερνούσαν διαχρονικά ή μας κυβερνούν για το καλό της πατρίδας και της τσέπης τους βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό δείχνοντας παράδειγμα προς μίμηση για τους πολίτες. Επομένως σήμερα είναι έξυπνος διάσημος σπουδαίος αυτός ο πολίτης και ο πολιτικός ,αυτός ο οποίος φόρο διαφεύγει ή έχει καταθέσεις στο εξωτερικό , και όλα αυτά για το καλό της τσέπης , και στο όνομα της πατρίδας.
Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι εκτός από Έλληνες πατριώτες εδώ και αρκετά χρόνια είμαστε και Ευρωπαίοι πατριώτες με σύγχρονες αρχές αξίες και συνήθειες.

Έτσι ο πατριωτισμός των πολιτών σήμερα ,ασφαλώς και δεν αμφισβητείται έχει όμως υποστεί κακοήθη εξαλλαγή στο όνομα της κερδοσκοπίας, και της εξουσίας και αρκετοί πολίτες και πολιτικοί πατριώτες γεμίζουν τις τσέπες τους για να σώσουν τη χώρα από την χρεοκοπία και τη καταστροφή.

Τα τελευταία χρόνια η χώρα είναι όλο στο χείλος του γκρεμού και συνέχεια πάμε στα βράχια, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών έχει ήδη βουλιάξει.
Η κινδυνολογία έχει γίνει παιδαριώδης πολιτικός λόγος, από τηλεοπτικούς πολιτικούς γυρολόγους όλων των αποχρώσεων.

Είναι επίσης γνωστό ότι στην ελληνική ιστορία καταγράφονται λίστες, διαφθορά διαπλοκή, απάτες, σκάνδαλα, μίζες για το καλό της πατρίδας από της γεννήσεως του Ελληνικού έθνους οι οποίες όπως άκουσα από πολιτικό στέλεχος να λέει, ότι η μίζα είναι στην κουλτούρα μας ενώ είναι στη φυλακή μεγάλοι πατριώτες αξιωματούχοι πολιτικοί και υπουργοί για το καλό της τσέπης και πάνω από όλα για το καλό της πατρίδας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το