Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Διαπραγμάτευση σημαίνει αβεβαιότητα χάος

banner roots

Διαπραγμάτευση σημαίνει αβεβαιότητα χάος
06.04.2015 | 10:16

Διαπραγμάτευση σημαίνει αβεβαιότητα χάος

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι Μπαβέας

Πάμε στο "άγνωστο με βάρκα την ελληνική πολιτεία". Ένα πολιτικό σύστημα σε μια δημοκρατία η οποία βρίσκεται σε σήψη, υπό ευρωπαϊκή μετάλλαξη και κατοχή ,μια κοινωνία η οποία ζει στα ερείπια μιας παλιάς ρουσφετολογικής και τώρα μιας μνημονικής πολιτικής, από πολλούς επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες πολιτικούς , απροπόνητους, με απροσδιόριστες κομματικές, κοινωνικό ιδεολογικές αρχές, και ιδέες, απαίδευτοι με υπερτροφικούς εγωισμούς σε προσωπικό και κομματικό συμφέρον, άτομα με παρανοϊκές ιδέες, με πολλές πολιτικές διαστροφές και κυρίως πάρα πολλούς στο ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό, με αρκετές ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες, οι οποίοι μας κυβερνούν καθοδηγούμενοι από τους ισχυρούς της Ευρωζώνης.

Διαπραγμάτευση σημαίνει για τη χώρα μας εκστρατεία ειδικών συμβούλων και υπουργών στα οικονομικά πεδία της Ευρωζωνης όπου μάχονται με τους εταίρους δανειστές μας και τις διεθνείς εφημερίδες και τα περιοδικά.

Τα επιτελεία εκατέρωθεν ως ειδικές δυνάμεις της χώρας και της τρόικας των θεσμών και των επιτροπών έχοντας ειδικό οπλισμό τις λίστες μέτρων με βάσει τη λιτότητα, συζητούν συγκρουόμενοι μέσα σε συνεχείς λογομαχίες και μια απίθανη αριθμό-λαγνεία για να καθορίσουν τις τύχες μας ως λαού  μέσα στον Ευρωπαϊκό παράδεισο όπου καθορίζεται ο δανεισμός μας ,και κατά ξεφτιλίζεται η προσωπικότητα του δανειζόμενου, ενώ οι πολίτες στη χώρα ....περιμένουν μέσα από τις γαγγραινώδεις αυτές διαπραγματεύσεις της αβεβαιότητας ...την ανάπτυξη .. για δουλειά μισθούς και συντάξεις με αξιοπρέπεια και για στοιχειώδη αξιοπρεπή διαβίωση στα πλαίσια του ευρωπαϊκού πολιτισμού μας.

Η ζωή μας, τα όνειρα, οι ελπίδες μας οι δουλειές μας ,η αξιοπρέπεια μας, είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις ,μεταρρυθμίσεις κόκκινες γραμμές ,ομόλογα δάνεια και τέλος τι διαβούλευση επιδιώκουμε θέλουμε για υποδούλωση ή συμφωνία αξιοπρέπειας αφού μας δανείζουν βάζουν όρους και εμείς ζητούμε κατανόηση Αυτός ο λογοπόλεμος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό δεν έχει σοβαρότητα χρησιμοποιούν ένα πολιτικό λεξιλόγιο αυτό σχεδιαζόμενο το οποίο έχει, όρους ,και λέξεις ακαταλαβίστικες ,με καλολογικά στοιχεία Δίνουμε και παίρνουμε δόσεις είμαστε ένα κράτος σε δανειακή μνημονιακή εξάρτηση  και πολύ δύσκολα θα κάνουμε απεξάρτηση ,,κλείνουν την στρόφιγγα και τη ρευστότητα ,,ζούμε σε ασφυκτικό περιβάλλον.

Ζούμε με δανεικά και με δανεικά πληρώνουμε τα δανεικά. Τα δάνεια και οι δόσεις είναι τα ιδανικά μας... Μας πνίγουν καθημερινά τα εκατομμύρια ,και τα δισεκατομμύρια και οι διάφοροι τυχάρπαστοι αναλύουν την πολιτική κατάσταση με ύφος υποκριτικό, με απειλές ,ατέλειωτη κινδυνολογία, για οικονομική αστάθεια και όχι για την κοινωνική ασφυξία της χώρας.

Δυστυχώς στην μεταλλαγμένη δημοκρατία της αμέτρητης διαφθοράς το πολιτικό σύστημα αυτό ξεφτιλίζεται μέσα στην βουλή και καθημερινά στην τηλεόραση Οι πολίτες είναι σε απόγνωση και φτώχεια Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν κυβερνούν αλλά τους κυβερνούν άλλοι άλλοι κάνουν κουμάντο με τις διαπραγματεύσεις οι δανειστές και οι αγορές και τους ενδιαφέρει μέσα και έξω από τη χώρα το τι θα γράψει εις το κάθε διεθνές έντυπο και ειδησιογραφικό πρακτορείο κάποιος σπουδαίος διάσημος δημοσιολόγος οικονομολόγος δημοσιογράφος ώστε καθημερινά να μας πλημμυρίζουν με παραμύθια στις τηλεοράσεις από τα πρωινά και βραδινά τηλεοπτικά κοινοβούλια της χώρας μας.

Πηγαινοέρχονται τα δισεκατομμύρια και πάλι είμαστε χρεωμένοι ενώ οι πολίτες δηλαδή ο λαός και όχι οι άρχοντες και οι νομιμοφανείς φοροφυγάδες, είναι σε καιρό ειρήνης, σε σύγχρονη μορφή εξαθλίωσης δηλαδή εμείς οι προπολεμικοί άλλα και οι νέοι μας να βρισκόμαστε σε ανθρωπιστική κρίση.

Αυτή είναι διαπραγμάτευση του χάους και της υποδούλωσις ήταν και είναι εμπόλεμη περίοδο κατοχής χωρίς τέλος. Τα όνειρα έγιναν ανεργία και η ελπίδα φτώχεια μέσα από τις μεταρρυθμίσεις και τις διαπραγματεύσεις Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι οι προηγούμενοι έχασαν την εξουσία άλλα για τα κομματικά ανδρείκελα ουσιαστικά παρά την ήττα κέρδισαν  αυτή η λογική μόνο στη χώρα μας αναπτύσσεται και παράγει πολιτικά παράσιτα.

Η προηγούμενη κυβέρνηση στέριωσε την οικονομία μέσα από τις διαπραγματεύσεις με εκατομμύρια φτωχούς και δυστυχώς έκαναν αρκετά λάθη και παρά τις σοβαρές σκληρές διαπραγματεύσεις υπάρχει ακόμα χάος για τον πολίτη διότι κατά Σαμαρά ότι όποιος εργάζεται κάνει και λάθη.

Έξαλλου έβαλαν πλάτη Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ σήκωσαν βαρύ σταυρό για να σώσουν τη χώρα πάση θυσία μέσα στο Ευρό τώρα την παρέδωσαν στο άλλο κυβερνητικό δίδυμό. Παρέλαβαν χάος και παρέδωσαν κράτος έλεγαν ίσως το αναφέρουν και οι άλλοι.

Πάντως εγώ ως συνταξιούχος διαφωνώ κάθετα για αυτή την επιτυχία των τότε διαπραγματεύσεων λόγω ηλικίας δεν την κατάλαβα αφού μου έκοψαν 60% την σύνταξη την κατάλαβε το παιδί μου το οποίο χρεοκόπησε όπως και χιλιάδες άλλοι. Δυστυχώς με τα λάθη τα οποία έκαναν εξαθλίωσαν τους περισσότερους πολίτες ενώ πολλοί από αυτούς τους πολιτικούς σε μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος έβγαλαν τα χρήματα τους έξω για ασφάλεια, πραγματικά μας κοροϊδεύουν και στο τέλος η ΝΔ ισχυρίζεται ότι πρέπει επιτέλους να μας πουν την αλήθεια προτρέποντας τώρα την Κυβέρνηση για αυτό.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το